recollida-catalunya
WASSAP O TRUQUI:  686 027 994
Servei de recollida de mobles
i buidatge d'habitatges

Recollida de Mobles i buidatge d'habitatges Callús

Té mobles, electrodomèstics, roba o objectes que vostè vol i necessita retirar?, No es preocupi, nosaltres fem tot el treball per vostè. Desmuntem mobles amb màxima professionalitat i retirem tot allò que vostè ens demani. Som Professionals en Buidatge de pis i Recollida de mobles a tota Catalunya.

O TRUQUI: 686 027 994
buidats d'habitatges

Recollida de Mobles Barcelona

Buidatge d'habitatges Barcelona

Recollida de Mobles Girona

Buidatge d'habitatges Girona

Recollida de Mobles Lleida

Buidatge d'habitatges Lleida

Recollida de Mobles Tarragona

Buidatge d'habitatges Tarragona

buidatge d'habitatges

recollidademobles.cat disposa d'un servei de buidat de pis a Catalunya, tant per a particulars com per a empreses. Buidem pisos, cases, trasters, oficines, naus, garatges i tot tipus de inmuebles. Treballem amb gran Professionalitat i discreció, procurant fer la nostra feina amb la màxima rapidesa i amb cura de molestar el mínim possibles.

Si ah heretat un pis i ha de buidar-ho per vendre-ho, o ha de buidar algun pis per tenir un familiar amb síndrome de diogenes, o per qualsevol altre motiu, no dubti a contactar amb nosaltres i li proporcionarem un pressupost sense compromís.

buidatge-de-pis barcelona

buidatge-de-pis barcelona

altres Serveis

  • Pintura d'habitatges, Cases, o qualsevol tipus d'immoble.
  • Petites reformes de la llar.
  • Servei de neteges.
  • Buidatge d'habitatges.
  • Recollida de mobles.
  • Recollida de runes.
  Per què nosaltres 

Buidatge de pis exprés.

En recollidademobles.cat li oferim un pressupost de la seva buidatge de pis a l'Instant, I Ens posem IMMEDIATAMENT a Treballar, sense esperes. Només Té Que contactar amb Nosaltres i li donarem pressupost de buidatge de pis immediat. I per a la seva major comoditat treballem els 365/dias de l'any.

Som professionals

TENIM Gran Experiència en buidatge de pis, i Cadascun dels Serveis Que OFERIM, Com a pintura de pis, Neteges i Petites REFORMES. El nostre personal és professional i aquest qualificat per a Cadascun dels Treballs Que REALITZEM.

Contactar amb Nosaltres PER A QUALSEVOL servei.

Solidaris i Responsables

Som les Persones solidàries Que Col·laborem amb ONG i Protectores d'animals amb Cadascuna de les coses que puguem aprofitar dels buidatges de pis i Recollida de mobles. I TOTES LES QUE NO ES poden aprofitar són portades al Punt Net més Proper de la seva ciutat, per al seu reciclatge.

recollidademobles.cat Empresa dedicada a la recollida de mobles i buidatge de pis entre moltes altres activitats , com a petites reformes, pintura de pis, neteges etc. S'ah consolidat al mercat de buidatge de pisos, per ser una empresa catalana seriosa en el seu treball, solidària amb el medi ambient i realment econòmica. Millorant qualsevol pressupost de buidatge de pis. El nostre objectiu no és abastar tot el territori espanyol, per això ens centrem en la nostra comunitat (catalunya), volem que un treball realitzat per recollidademobles.cat no solament sigui un treball mes, si no mes bé un treball bé tiro i comptar amb la satisfacció que els nostres clients s'han quedat satisfet amb el treball realitzat pels nostres treballadors.

Té problemes per vendre o llogar el seu pis ?

Des de Recollida de Mobles facilitem la seva venda o lloguer del seu pis o immoble. Treballem amb les millors immobiliàries que donaran una solució a la seva venda o lloguer del seu pis o casa, oferint-li els millors beneficis per a vostè. No dubti a contactar amb nosaltres si vol obtenir els millors beneficis en la venda d'o lloguer del seu immoble.

El que els nostres clients han de dir de Recollida de mobles 

Shane Melaugh

“Fa mesos des de Treballem amb recollidademobles.cat, i La nostra Opinió de la seva forma de treballar en els buidatges de pisos No pot ser millor, Estem en cantats amb el gran Treball Que Realitzen i Sempre que TENIM UN PIS PER buidar els TRUQUEN a Ells. ”

Marc Rovira
Director Inmobiliaria

La meva núvia i jo ens mudem de Sabadell a Sant Cugat i el pis Que comprem hi havia mobles Que vam haver de tirar. Contactem amb Recollida de mobles I Ens van fer el Treball en poc temps, i molt Econòmic. Si Hagués de recomanar a algú una empresa per buidar un pis o retirar mobles, no ho Dubtaria i recomanaria aquesta Empresa de buidatge de pisos.

Joan Olivas
autonomo

John Doe UI/UX Designer
Shane Melaugh

Contacti amb aquesta empresa de recollida de mobles i van ser molt ràpids. Em van donar un pressupost per Wassap en menys de 5 minuts, i solament vaig haver de manar-los unes imatges dels mobles. Va ser un preu econòmic i quedem per les 17h i a aquesta hora puntual estaven cridant a la porta. Va ser tot molt ràpid i quedi molt contenta amb el treball que van realitzar.

ALBÀ Roca
Estudiant

Recollida de Mobles Callús

SI NECESSITA buidar el seu pis, tirar algun moble, roba, o uns altres cap tipus d'objectes no dubti a contactar amb Nosaltres, i recordi que també Disposem d'Altres Serveis, Com a pintura de pis, neteges, REFORMES..

WASSAP O TRUQUI: 686 027 994

Com funcionem?, EN recollidademoble.cat vostè solament ha de contactar amb nosaltres, en recollidademobles.cat ho fem tot per vostè, Una vegada vostè empleni el formulari o cridi o ens vaig enviar un wassap. Nosaltres ens posem en contacte amb vostè oferint-li el pressupost del seu buidatge de pis, pintura, reforma, etc.. Busquem un dia que a vostè li barra bé i nosaltres realitzem tot el treball; desmuntatge de mobles, retirada i portat a la Deixalleria. Som experts en buidatge de pisos. Però com en la majoria d'habitatges en les quals buidem pisos són per motius de venda, doncs també ens hem especialitzat en treballs de pintura, reformes, neteges. Per deixar el seu pis llest per vendre, en un estat òptim per a la seva venda o lloguer. Si per alguna raó té problemes per vendre el seu pis també li ajudem gratuïtament, no dubti a posar-se en contacte per a qualsevol pregunta o dubte.


Buidatge de pis catalunya